Mamma kom för ungefär en vecka och mötte upp mig i Melbourne, och med henne skulle jag spendera dom sista dagarna i staden som jag i 6 månader kallat mitt hem. 




Första dagen visade jag mamma St Kilda, Luna Park, vi tog en fika på Chapel street innan vi åkte och handlade för att laga lammkotletter till alla i huset. 




Dag två tog vi en trip i stan, då åt vi även på Grill'd. Alltså. Som jag kommer sakna deras pommes med dip när jag lämnar Australien... 





Vi åkte upp i Eureka tower med Ludvig och Amanda (Ludvig och Chloes nya housemate) under solnedgången en kväll. Vi hängde på 88e våningen i ett par timmar och åt glass! 








På lördagen tog jag min footy-oskuld och gick till MCG och kollade när The Hawks (Hawthorn, förorten vi bodde i) mötte Sydney, The Hawks vann rätt överlägset... Vi hade platser längst upp i arenan (som rymmer ungefär 100000 personer) och hade världens bästa utsikt över Melbournes skyline när mörkret fallit. Mäktig känsla att sitta så högt upp. Var lite skraj för att trillande trapporna dock.. Haha. 
På vägen hem stod vi i VÄRLDENS kö för att ens komma in på tågstationen, väl inne (se bild ovan) stod vi sedan i ännu en kö för att komma till perongen... 




I tisdags bar flyget av mot Sydney. Och det höll vi på att missa. Med 5 minuter innan incheckningen sprang jag och mamma in på flygplatsen. Note to my self: var ute i jäääääävligt god tid om du ska köra till en flygplats i rusningstrafik (och du dessutom kör vilse). 

Mina sex månader i Melbourne har varit underbara. Jag har träffat så mycket underbara människor och fått uppleva så otroligt mycket saker. Nu är det nya äventyr som står på schemat! 

Kommentera

Publiceras ej