För en vecka sedan packade vi vårt pick och pack, checkade ut från hostlet, handlade med oss lite nödproviant till flyget och gav oss iväg till tramen som skulle ta oss till flygplatsen, and here we are!
 
 
Två tjejer i väntan på att få boarda.
 
 
Flygbilden är ett måste!
 
 
Vi flög över en öken, vilket var riktigt ballt! Det såg ut som en stor glaciär typ... Haha.
 
 
Vi fördrev tiden med drinkar och suduko, Absolut var ett måste! 6 timmar gick faktiskt förvånansvärt fort!
 

Äntligen framme vid hotellet och svinhungriga. Vi promenerade längs Legianstreet och hittade ett ställe som serverade balinesisk mat, så där stannade vi. 
 
 
Chicken Satay (Sate), Kycklingspett på en egen liten grill med jordnötssås.
 
Första dagen gick vi ner till stranden... Men den var faktiskt ingen hit för sol och bad direkt, utan mer surfing... Otroligt höga vågor, vattnet var fullt med skräp och superstarka undervattensströmmar. Och då hittade vi detta stället istället.
 
 
Glada tjejer vid poolen vid stranden. 
 
 
Rummet på hotellet som vi bott på nästan hela veckan, förutom två nätter då här var fullt. Per person betalar vi knappt 60 kronor per natt.
 
 
Poolen vid hotellet. Super fin, men tyvärr är den inte nerkyld, så den svalkar knappt när man hoppar i. Därför trivs vi bättre vid den vid stranden.
 
 
Dags för första utgången!
 
Här finns även otroligt många shoppingcentrum, som faktiskt har prisvärda kläder. Lite billigare än hemma, för samma "märken". T.ex. Zara, Mango, Topshop osv.
 
 
Utsikten från "Beachwalk", ett shoppingcentum precis vid stranden.
 
 
Discovery shopping mall, som ligger lite längre iväg. Dock ligger även detta också precis vid havet.
 
 
 
Glad tjej innan utgång igår. 
 

TIden vi spenderar här är mest till för sol, bad och fest, semester helt enkelt. Precis vad vi behöver! På måndag åker vi till Gili Islands, Trawangan i 4 dagar. Googla för bilder! Det ser helt underbart ut, och det hoppas jag verkligen att det är också. Men med tanke på vad jag hört så ska det vara ännu bättre i verkligheten. 
 
Förhoppningsvis, om vädret är på vår sida, ska vi åka till Uluwatu imorgon. En strand som också sägs vara helt underbar. Den ligger cirka en timme ifrån Kuta, där vi bor nu. Det är en hel dags trip, då man klättrar upp till ett tempel och kollar på solnedgången, och därför krävs bra väder för att göra detta. Vi har planerat att göra det i två dagar, men tyvärr har det varit lite väl molnigt de senaste dagarna så vi har struntat i det och legat vid poolen istället.
 
Nu är klockan snart halv två på natten, så nu är det dags för mig att sova. Hjälp mig hålla tummarna för vädret imorgon!