Efter att vi stannat vid fyren var det dags att hitta första campingplatsen. Vi hade försökt leta fram lite gratis ställen innan vi åkte och hade tur att det fanns plats kvar på ställlet vi kom till. Stället var en aning svårt att hitta, så till slut bestämde vi oss för att följa efter en annan campervan. Naturligtvis missade vi uppfarten när den andra bilen körde in, så vi fick köra och vända. Då missade vi den igen, vilket resulterade i att vi fick vända igen.... och sen samma procedur en gång till..... Tredje gången vi körde förbi lyckades jag få till en u-sväng mitt på vägen och köra in. Snacka om att vara trött på att köra fram och tillbaka i bergen... Haha. 
 
 
Men ja, som sagt kom vi ju fram tillslut. Vi satte upp våra nya grejor, och kokade lite pasta innan vi gick och lade oss....Klockan 21..... Vi skyller på att vi varit ute och kört hela dagen, haha. 

Efter första natten var vi faktiskt båda positivt överraskade. Det var väldigt mysigt, dock lite kallt... Men som tur var hade vi köpt ett bra täcke. Och bra kuddar, alltså, vilka kuddar!
 
 
 
 
Första stopp dag två var Erskine Falls
 
 
Stopp nummer två var Sheoak Falls
 
 
Efter att vi stannat här vände turen med vädret och det började regna. Dumma som vi var fortsatte vi att köra och det slutade med att vi fick vattenplaning och körde in i en bergsvägg. Som tur var körde vi inte särskilt fort. 
Problemet var att vi var mitt i ingenmansland... Vi lyckades stanna en man som hjälpte oss så att vi kunde köra till närmaste by, Apollo Bay, 2 mil bort. 
 
 
Apollo Bay är säkert en jättemysig by, om man inte tvingas att bo där mot sin vilja.. Efter ett par dagar med regn så kikade iallafall solen fram och vi fick tillbringa dagarna på stranden istället.
 
 
Jag har egentligen såååå många fler bilder att lägga upp, men internet är inte tillräckligt bra för att få upp bilderna från kameran, så just nu får ni nöja er med bilderna från mobilen. 
 
Efter ett par dagar i Apollo Bay fick vi veta att det inte fanns något dom kunde göra åt bilen, så vi tog bussen och tåget tillbaka till Melbourne och sitter just nu på vårt hostel och ska snart laga mat. 

Ikväll kilar vi iväg på kvällsmarknad med Sara och Sandra, och sen ska vi svänga våra lurviga efter lite för mycket Sambuca!