Under midsommarhelgen sa firade vi 2 ganger. En gang med svensk (och da menar jag svensk) midsommarmat, allt du kan tanka dig. Jag forsokte mig pa pappas sillatarta for forsta gangen i mitt liv, vilket blev en succe, kokta agg, kokt potatis, sill, knackebrod osv. Jag tror ni forstar vad jag menar... Vi ordnade till och med snaps, Skansk Akvavit fick det bli. Som dessert efter var fina lilla (las: sjukt stora och jobbiga att laga) buffe sa blev det med stor besvikelse inte jordgubbar vi bjod pa, utan varma rabarber med vaniljglass, men det slank ner anda kan jag saga!
 
 
Dagen efter lunchen hade vi lite midsommarfest, da vi forsokte forklara dansen runt stangen, spelade lite svensk musik, och jag hade aven en blomma i haret, aven fast den tydligen inte ville sitta kvar dar sa lange.... Men fanns gjorde den!
 
 
Sa nu ar det bevisat! Midsommar kan firas valdigt svenskt aven i Australien, bara det att det ar oerhort mycket kallare och deras kortaste dag pa aret istallat for den langsta som vi har i Sverige... Men man kan val inte fa allt har i livet..